Har du läst vårt senaste nyhetsbrev?

Vilken betydelse kan en innovativ kultur ha för ett företag? Är det en fråga som bör sträcka sig från ledningsnivå ut till det dagliga operativa arbetet?

Läs här de senaste nyheterna från DACHSER.

För DACHSER som ett familjeägt företag har vi ställ oss frågan: Vad är vår drivkraft och hur speglar sig styrningen från den globala ledningsgruppen till våra lokala filialer runt om i världen? Jag kan redan här avslöja en av de främsta drivkrafterna – innovation. I detta nyhetsbrev kan du läsa om hur vi inom DACHSER investerar i en innovationskultur och hur den i det långa loppet ger avkastning till dig som kund.

Något man kan klassa som en innovation och som skiljer vårt nätverk för vägtransport från mängden är hur vi lastar våra växelflak och trailers. Det i sin tur påverkar hur vi räknar på skrymme, ett ämne som vid första anblick kan verka krångligt eller svårt, men som erbjuder flertalet fördelar för dina sändningar. Därför har vi i detta nyhetsbrev inkluderat en artikel som ger dig djupare förståelse.  

Slutligen delar vi med oss av informationen att vår avdelning för sjö- och flygfrakt har blivit klassad som säkerhetsgodkänd fraktagent, en fördel för alla kunder som är klassificerade som känd avsändare och vill optimera sin transportkedja av gods inom luftfart.

Kom ihåg att du alltid kan hålla dig uppdaterad kring de senaste nyheterna här på vår webb.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Prenumerera på nyhetsbrevet här.

DACHSER över hela världen
Kontakta oss
Kontakt Elin Bergström Communications Consultant Nordic